Golvslipning Göteborg

Vi är golvspecialisten i Göteborg sedan år 1983. Med lång erfarenhet och kunskap skapar vi golv med mycket känsla.

 Vi vet att trägolv är ett levande material som reflekterar mycket av själen i din bostad, därför får vi nytt liv i repiga trötta golv. Genom vård och omsorg ser dina golv ut som nya. 


Att tänka på vid golvrenovering är att kontrollera slit skicket/tjockleken, lättast är vid element rören, då kan man lysa med en ficklampa ock se hur tjockt slitytan är alternativt lossa en list för att där se hur tjockt det är, de flesta golv går att slipa 3-4 ggr, men vissa som enbart har 1 mm slityta går det att slipa endast 1 gång.

Träslipning göteborg

VÅRA TJÄNSTER

Parkettgolv

Vanligast är lackat parkettgolv som kan fås med helblanklack halvblank eller mattlack, finns även med en extra mattlack, lack kan fås med vitt pigment i också!

Trägolv

Många lutar och såpar golvbrädor 
Det går även utmärkt att få luten Vitpigmenterad också, lacka brädgolv med Vitpigmenterad lack blir bra resultat om man ej vill få gulnande golv. 

Trappor

Starkaste ytan fås med lackade golv, helblankt, halvblankt matt eller extramatt går att välja mellan. Vi erbjuder även lack för offentlig miljö som kan fås mot ett pristillägg.

Lackning

Den starkaste ytan fås med lackade golv. Det finn helblank halvblank matt eller extramatt att välja mellan. Det finns även en lack för offentlig miljö kan fås mot pristillägg för dyrare material inköp.

Oljning

Oljning ger ett varmt golv och en matt yta,
Det är viktigt att tänka på att du måste vara snabb med att torka upp fläckar och ev. åter fukta med olja vid spill med starka ämnen om man vill ha ett fint fräscht golv med bibehållet utseende.

Lutning

Lut kan fås med eller utan vitt kalk beroende på vilket intryck du vill ha i ditt golv. Luten stärker även trät då det tränger ner i det.
Luten gör att infärgningar lägger sig ovanpå och inte går ner i och försvinner i trät.

REFERENSER

Kontakta oss

T: 031-57 90 57
M: 070-622 78 33

Skimmelvägen 20
425 41 Hisings Kärra