Golvslipning Göteborg

Vi är golvspecialisten i Göteborg sedan år 1983. Med lång erfarenhet och kunskap skapar vi golv med mycket känsla.Vi vet att trägolv är ett levande material som reflekterar mycket av själen i din bostad, därför får vi nytt liv i repiga trötta golv. Genom vård och omsorg ser dina golv ut som nya

Att tänka på vid en golvslipning

Om man vill utföra en golvslipning på sina golv finns det några saker att tänka på. Det man bör göra är att kontrollera slitage-skicket/tjockleken på golvet. Detta gör man lättast genom elementrören. Med hjälp av en ficklampa kan man se hur tjock slitytan är.

Man kan även lossa en list för att se hur tjockt det är där. Det flesta golven brukar man kunna slipa 3-4 gånger men vissa golv går endast att slipa en gång. Vi hjälper dig att hitta den bästa lösning för ditt golv.

Med vår golvslipning blir ditt golv som nytt

Om du går i tankarna på att fräscha upp ditt golv så tveka inte på att höra av dig till oss. Vi hjälper dig att slipa dina golv så du kan återuppleva samma känsla som när golvet precis var nytt.

Med vår långa erfarenhet som golvläggare i Göteborg kan vi få det mest slitna golven att få nytt liv.  Kontakta oss redan idag så hjälper vi dig att hitta den perfekta lösningen för ditt golv.

 

Vi arbetar med golvslipning i Göteborg

Här har vi varit verksamma i över 30 år. Vi slipar parkettgolv, trägolv och trappor i hela Göteborg. Nedan kan du se några av de golv vi har slipat den senaste tiden.

REFERENSER

Slipning av parkettgolv

Vanligast är lackat parkettgolv som kan fås med helblanklack halvblank eller mattlack, finns även med en extra mattlack, lack kan fås med vitt pigment i också!

Slipning av trägolv

Många lutar och såpar golvbrädor och trägolv. 
Det går även utmärkt att få luten Vitpigmenterad också, lacka brädgolv med Vitpigmenterad lack blir bra resultat om man ej vill få gulnande golv. 

Slipning av trappor

Starkaste ytan fås med lackade golv, helblankt, halvblankt matt eller extramatt går att välja mellan. Vi erbjuder även lack för offentlig miljö som kan fås mot ett pristillägg.

Lackning

Den starkaste ytan fås med lackade golv. Det finn helblank halvblank matt eller extramatt att välja mellan. Det finns även en lack för offentlig miljö kan fås mot pristillägg för dyrare material inköp.

Oljning

Oljning ger ett varmt golv och en matt yta,
Det är viktigt att tänka på att du måste vara snabb med att torka upp fläckar och ev. åter fukta med olja vid spill med starka ämnen om man vill ha ett fint fräscht golv med bibehållet utseende.

Lutning

Lut kan fås med eller utan vitt kalk beroende på vilket intryck du vill ha i ditt golv. Luten stärker även trät då det tränger ner i det.
Luten gör att infärgningar lägger sig ovanpå och inte går ner i och försvinner i trät.

Kontakta oss

T: 031-57 90 57
M: 070-622 78 33

Skimmelvägen 20
425 41 Hisings Kärra


Telefon 031- 57 90 57
Mobil    070-622 78 33

Mail     
Info@hisingensgolv.se

Adress
Skimmelvägen 20 
     42541 Hisings Kärra

Måndag                         07:00 – 17:00

Tisdag                           07:00 -17:00

Onsdag                          07:00 – 17:00

Torsdag                         07:00 -17:00

Fredag                           07:00-17:00
                       

 

GDPR: * ANGÅENDE GDPR Den nya lagen trädde i kraft 25/5-2018 och här följer därför info. Viktigt att veta är att Hisingens golv aldrig delar- eller säljer några kunduppgifter till tredje part. Vissa uppgifter sparas pga fakturering eller offerering, beroende på vilken typ av uppdrag som är aktuell. Meddela om du som kund önskar att dina uppgifter tas bort eller om du inte önskar något utskick från Hisingens golv